Disclaimer

Alle informatie op deze website is © TreinSpotLocaties. Commercieel gebruik van informatie afkomstig van deze website mag alleen met schriftelijke toestemming van TreinSpotLocaties.

Afbeeldingen op deze website blijven eigendom van de fotograaf die de afbeelding gemaakt heeft, wiens naam aan de bovenkant van de pagina waarop de afbeeldingen zijn geplaatst wordt weergegeven. Alle afbeeldingen op deze website worden gebruikt met toestemming van de betreffende fotograaf, die bij het aanmelden van een locatie heeft ingestemd met het gebruik van zijn / haar afbeeldingen op deze website.

Deze website is gemaakt om treinliefhebbers te helpen bij het uitoefenen van hun hobby. Beschrijvingen van locaties zijn gebaseerd op persoonlijke kennis en ervaring van de auteur van de betreffende pagina. Aan de juistheid van locatie beschrijvingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. TrainSpotLocations zal zich inspannen om alle informatie te controleren en correcties zullen worden geaccepteerd en dienovereenkomstig geplaatst.

Bij het versturen van een bericht via het contactformulier of een locatie aanmelding via het aanmeldingsformulier worden de volgende persoonlijke gegevens verstuurd: naam, email adres van de afzender en het ip adres waar vandaan het bericht is verstuurd. Deze gegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Van deze gegevens wordt de naam en het email adres van de afzender opgeslagen in de database. Indien de aangemelde locatie wordt opgenomen in de database wordt de door afzender opgegeven naam als auteur weergegeven bij de beschrijving van deze locatie.

Omhoog

<