Dit is Trein Spot Locatie: 129

Markkade, Meteren

<-- Vorige locatieVolgende locatie -->

Deze lokatie op de kaart

Foto's, gemaakt op deze lokatie

Foto wordt geladen. Even geduld...

Ligging en omgeving

De locatie is gelegen op een in een landelijk gelegen viaduct over de spoorlijn Utrecht - 's-Hertogenbosch. Ook ligt de locatie vlakbij de verbindingsboog voor goederentreinen uit de richting 's-Hertogenbosch naar de Betuweroute richting Valburg. Er is goed zicht op zowel de spoorlijn Utrecht - 's-Hertogenbosch, als ook op de verbindingsboog.

Type spoorlijn en verkeer

Het treinverkeer op de lijn Utrecht - 's-Hertogenbosch bestaat uit 6 intercity's en 2 sprinters per uur per richting. Hiervan worden de intercity's gereden met treinstellen type. VIRM en de sprinter gereden met treinstellen type SLT. Verder passeren er dagelijks een aantal goederentreinen, zowel op de lijn Utrecht - 's-Hertogenbosch, als ook op de verbinding van en naar de Betuweroute.

Routebeschrijving

Vanuit de richtingen Utrecht, 's-Hertogenbosch, Rotterdam over de (A2 en) A15, neem afslag 30a, Meteren. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf en daarna de eerste rechts. Rijd door tot aan het viaduct over de spoorlijn.

Vanuit de richting Nijmegen over de A15, neem afslag 30 Geldermalsen. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf naar de N327 richting Geldermalsen. Ga bij de rotonde linksaf, derde afslag en daarna direct linksaf, Blankertseweg. Ga vervolgens bij de T-kruising rechtsaf, Blankertseweg. Rijd door tot aan de T-kruising en sla linksaf, Rijksstraatweg. Ga na de oprit van de A15 de eerste rechtsaf. Rijd door tot aan het viaduct over de spoorlijn

Coördinaten voor navigatiesysteem

Bij gebruikmaking van een navigatiesysteem, kunnen onderstaande coördinaten gebruikt worden:
Lat  N 51° 51’ 19”  (51.855320°)
Long  O 5° 15’ 36”  (5.259975°)

Parkeren

Parkeren kan in de berm bij de locatie. Houd hierbij voldoende ruimte vrij voor het laten passeren van soms grote voertuigen.

Openbaar vervoer

De locatie is redelijk goed bereikbaar met het ov. Ga hiervoor met de trein naar Geldermalsen. Neem vanaf het station buslijn 47 richting Gorinchem. Stap uit bij halte Meteren, Landbouwhuis. Vanaf daar is het een wandeling van +/- 25 minuten richting het viaduct, over de Rijksstraatweg en Markkade naar de locatie.

Eten en drinken

Op de locatie is geen eten of drinken verkrijgbaar. Ga hiervoor naar Meteren of Geldermalsen.

Zonnekompas op SunCalc.net

Klik op deze link voor het zonnecompas van deze locatie op SunCalc.net.

De link opent met de huidige dag. Het kan nodig zijn om de datum en de tijd naar uw bezoek aan te passen aan te passen.

Er zijn 168 locaties aanwezig in de database.De laatste 5 toegevoegde locaties

Joppe

Maartensdijk

Loenersloot

Spaarnebrug

Fort aan den Ham

Locaties op +/- 5 km afstand

Eigenblok A15
4.9 km